runtime 339 cannot load?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by fredm112, Mar 1, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fredm112

    fredm112 Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Posts:
    6
    I continue to try to download and then install the newest spywareblaster but upon launching, I get a error message to the effect 339 runtime error file missing, cannot load or some such message, any suggestions how I can fix this? I have tried downloading from several sites but continue to get the same error message. Help
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi fredm112 :)

    Welcome to Wilders.

    Your answer is here,

    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=12266

    no#3 i believe ;)



    snowbound
     
  3. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    5,021
    Location:
    North Carolina, USA
    Try installing the latest support files:

    http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe

    and

    http://www.javacoolsoftware.net/downloads/missingfilesetup.exe

    HTH.....

    Regards,
    Kent
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.