Rootkit in Vista

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by ASpace, Nov 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ASpace

    ASpace Guest

    Until I get answer from ESET , does ESET SysInspector v4 detect a rootkit (hidden process) in your OS (I am running ESS v4 on Vista HP SP1) ?
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Yes, we are aware of such a false positive and are investigating it.
     
  3. ASpace

    ASpace Guest

    I just sent you some logs and the file detected to betasupport @ eset . sk . My email is ...@gmail.com

    Thanks!
     
  4. kC_

    kC_ Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Posts:
    452
    same here in a pretty clean vista home premium sp1 install.. need logs eset?
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    I just did the SysInspect and seen the rootkit,man I was thinking O No.o_O well that was not my exact thinking but I feel better now I seen this thread.
     
  6. jmc777

    jmc777 Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Posts:
    244
    It seems to be the sound mixer: audiodg.exe
     
  7. JasSolo

    JasSolo Registered Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Posts:
    414
    Location:
    Denmark
    Just ran SysInspect, it's here as well.


    Cheers
     
  8. MasterTB

    MasterTB Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Posts:
    547
    Location:
    Paran?, Argentina
    Yep, here also. Surely a bug.

    (Vista Ultimate 32 bit SP1)
     
  9. viruscraft

    viruscraft Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    114
    I have got the same rootkit report and it makes me really surprise at first.Then I realize that must be a FP.
    Hope will be fixed soon.
     
  10. mross

    mross Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Posts:
    10
    The bundled Sysinspector finds Rootkit in PID 1264 but gives no details. I have ESS 4 beta on Vista SP1.
     
Thread Status:
Not open for further replies.