Rootkit.Agent.1

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by OldDocTony, Apr 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OldDocTony

    OldDocTony Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Posts:
    2
    Hello. New Ewido trial user here, refered by a tech forum.

    My PC (XP Pro) has "Rootkit.Agent.1" in my Administrator files.

    Ewido finds and cleans it, but teh Rootkit "rebuilds itself" every bootup.

    Any suggestions for a permanent fix?

    Thank you very much. If there's a fix, you have a buyer!!
     
  2. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    Have you tried scanning in safe mode?
     
  3. Infinity

    Infinity Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    2,651
    lol, sounds someone is desperate :D ..
    install CCleaner :
    http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
    then reboot and go into SafeMode : http://www.computerhope.com/issues/chsafe.htm
    let CCleaner run and clean all remnants/reg entries/...
    Then, while in Safe Mode .. let an updated Ewido fix/clean what it finds .. then let CCleaner run one more time and then reboot into normal mode .. let Ewido run one more time and then it would be interesting to see the results :cool:
     
  4. OldDocTony

    OldDocTony Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Posts:
    2
    Thank you for your assistance Jake and Infinity.

    Infinity, I implemented your suggestions fully.... no luck!!! That stupid thing popped right back up the very next re-boot.

    Any other ideas?

    Thank you very much.

    (PS... Desperateo_O More like furious, lol)
     
  5. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    Please see my PM to you.


    StevieO
     
Thread Status:
Not open for further replies.