Right Click Shell MenuLink Borked.

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by tempnexus, Mar 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tempnexus

    tempnexus Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Posts:
    280
    When I right click on a file and tell it to scan it...it just displays an Hourglass for about 10 sec and then nothing. I have a retail version of the software but I shut it down from REalTime protection since it sometimes slows down my system and I've allready have BoClean running as RT protection (No I am not dissing TDS but sometimes too many things in the background can get annoying). So I wonder what could be wrong with it? How can I reenable the right click scanning? Or change it's path?

    Thanks

    P.S.
    WinXP Pro
     
  2. tempnexus

    tempnexus Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Posts:
    280
    Found out the culprit...it wasn't borked...I had 5 instances of TDS-3 running in my memory but none of them were displaying anything on the screen (no visual representation of TDS-3..strange). I've closed them all and queried TDS3 again and it loaded fine....oh well.
     
  3. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi Tempnexus good you found it out, but you should not be able to have more then one instance of TDS running at all! Or was it in several users accounts at a time?
     
  4. tempnexus

    tempnexus Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Posts:
    280
    Well I've tried to rightclick scan menu on a specific trojan a few times...and then I've tried running it by doubleclicking on the exe file...that is the reason why I had multiple instances running. Somehow the TDS3 executed but it would not display...and each time I executed it, it got ranned into memory but would not display...a strange behavior. So far I could not reproduce it.
     
  5. 2cpus4me

    2cpus4me Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2004
    Posts:
    6
    Do you have zero byte files (the ones you were checking) showing up in your TDS-3 Installation directory?

    I have a similar scenario. When you right-click on stuff its like nothing happens. No log entry, the status windows does nothing. However, if I right-click on a folder or directory it works fine and lists the status for each file that it checks in the folder.
     
Thread Status:
Not open for further replies.