Right click icon missing!

Discussion in 'Prevx Releases' started by ams963, Nov 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Hi,

    There are no icons for Scan with Webroot and Permanently erase with Webroot in the right click context menu. My HitmanPro icon is there. Why no Webroot icon?

    Best Wishes,
    Amit
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    It seems to be mostly a XP issue can you please contact the WSA support inbox so they can gather some logs? https://www.webrootanywhere.com/servicewelcome.asp? Also Permanently erase with Webroot is only in the Complete version I assume you are using the AV only version? http://www.webroot.com/En_US/consumer-compare.html

    Thanks,

    TH
     
  3. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    @Triple Helix
    Okay I'll do that.

    Yeah I'm using AV. But still got the permanent erase function. It's a bonus feature. :D
     
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    There are intentionally no icons on XP because of how the OS handles right click icons. The text links will work fine, however :)
     
  5. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Oh then it's okay. But just out of curiosity, how come other apps like Emsisoft Antimalware or HitmanPro provide icons? I mean they should have left the icons for the same reason you mentioned right? :doubt:
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It was just a factor of priority and value (and the fact that it would take another 7KB to put an additional set of icons just for XP :D)
     
  7. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Well I wouldn't mind an extra 7KB. Is there any way those 7KB set of icons could be added in my pc under special consideration? :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.