Rescue Media (Full Version) Unable to load Linux kernel

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by derbyp, Jun 29, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. derbyp

    derbyp Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Posts:
    4
    Hi there,
    Like many others I am having trouble getting the rescue media to work, when selecting the "Full version" it just gives the message "Unable to load Linux kernel".
    I have tried the "quiet acpi=off noapic", also removing quiet does not give any output.
    I have tried this on two machines to test. Both are Intel CPU with Intel chipsets.
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    What version and build of TI are you using?

    Have you tried the SafeMedia (Safe Mode) version of TI?
     
  3. derbyp

    derbyp Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Posts:
    4
    Edit: Version is Acronis® True Image Echo Server® Trial (build 8,206)

    Safe version does work but this does not provide support for usb media.

    Reading other posts on this forum it seems apparent that there is a known issue with the rescue media iin some cases. It looks like the Acronis support team will PM a new ISO with the fixed version (please!)

    Unfortunately there is no direct link to the fixed iso file so I had to create a new post.
     
    Last edited: Jun 29, 2009
  4. derbyp

    derbyp Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Posts:
    4
    Update:
    I went into the bios and disabled the on-board SATA Raid (ICH9R Chipset).
    The rescue media would then boot into full mode.
    Hope this helps somebody.
     
  5. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    I take it you were not using RAID, it was just enabled in the BIOS. Is that correct?

    Is it now running in IDE Compatible Mode or AHCI?
     
  6. derbyp

    derbyp Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Posts:
    4
    I was using RAID a while ago, it was still enabled from then. Now both RAID and AHCI are disabled.
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello derbyp,

    Thank you for your interest in Acronis True Image Echo Server for Windows

    I have sent you special ISO image of Acronis True Image Echo Server for Windows trial version via PM please check it and let us know the results.

    Best regards,
    --
    Dmitry Nikolaev
     
Thread Status:
Not open for further replies.