Rescue Media doesn't work properly...

Discussion in 'Other Paragon Disk Utilities' started by spg SCOTT, Sep 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spg SCOTT

    spg SCOTT Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Posts:
    2
    Hi,

    I am using Backup and Recovery Free 2010 and I have made a recovery usb drive...

    The problem is that when I try and boot from it, all I see is the blue background of the boot manager with white boxes.

    I am guessing that this is wrong?

    Can I do anything to solve this?

    Win 7 64bit

    Thanks,

    Scott
     
  2. dodo99

    dodo99 Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Posts:
    1
    I'm getting the same thing. System hangs shortly after boot. No menu options, no mouse.


    Paragon Backup & Recovery™, version 10, build 10444 (14.07.10 ) Home Special Edition

    I am using a 4GB flash drive. PC is a Core i5 650, 8gb on H57 motherboard. (Acer Aspire M5811) - Don't have a DVD drive on this machine so I need to use USB Recovery Media only.

    Please help, thanks.
     
  3. spg SCOTT

    spg SCOTT Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Posts:
    2
    I actually thought someone posted to help there...oh well...one can only hope...

    apologies dodo99, I have not managed to solve this problem, so now I am using macrium reflect free instead...

    Hope you have better luck than me :)
     
  4. Mech_An

    Mech_An Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Posts:
    855
    I would recommend to contact Paragon Support team (http://www.paragon-software.com/webform) with this issue. It appears to be a bug in new builds & products.

    Note: more requests => faster bugfixing
     
  5. Mech_An

    Mech_An Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Posts:
    855
    Last edited: Oct 8, 2010
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.