remote install not working

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by dastormtrooper, Apr 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dastormtrooper

    dastormtrooper Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Posts:
    5
    hi all, here is my setup:

    ESET Remote Administrator Server 4.0.138 on windows 2008 server SP2 32 bits
    ESET Remote Administrator Console 4.0.138.7
    Remote package to deploy: ESET nod32 antivirus Business Edition 4.2.67.10 32 and 64 bits.

    I'm trying to deploy the 64 bits package to a laptop with windows 7 SP1 64bits.

    First, the remote installer did some errors. to correct them, i changed the remote administrator server service logon to use an AD administrator account.

    then, when i push a remote installation, i got two process in task manager on the client: einst18022077531728.exe *32 and esetup.exe *32.

    but nothing happen at all, no installation, no icon...
    it's running like that since this morning.

    do you know where to look to see what is happening ?

    thanks by advance.
     
  2. MattJN

    MattJN Former ESET Support Rep

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Posts:
    149
  3. dastormtrooper

    dastormtrooper Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Posts:
    5
    Hi, i've checked the link.

    what happens is it begins with einstaller.exe, a bit slowly, but then it comes to launch esetup.exe and i got a "command line argument not valid" and everything stop.

    where can i check if the command line used by the installer is correct ?

    edit:

    Ok, i found where was the problem.
    in the package manager, the command line for the new packages was: /GO ! REBOOT="ReallySuppress".

    i put /qn REBOOT="ReallySuppress" and the installation operate normally...
     
    Last edited: Apr 27, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.