"Remaining to process:" loop with Outlook 2007

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by veri, May 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. veri

    veri Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    138
    ESETers: I've already submitted this through the tech contact form in ESS b1a.

    I'm curious as to whether anyone else has had this happen. After a fresh install of beta 1a of ESS, everything seemed to be going just fine. I started Outlook 2007 (on an XP SP2 machine), and an ESET window with "Remaining to process:" appeared; attempting to close this window did nothing, and closing Outlook left this window there, requiring a manual process kill.

    This was readily repeatable and fixed by disabling the Outlook antispam plugin.
     
  2. tazdevl

    tazdevl Registered Member

    Joined:
    May 17, 2004
    Posts:
    837
    Location:
    AZ, USA
    Have the sanme. It's rather annoying.
     
  3. thezzapper

    thezzapper Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Posts:
    27
    Location:
    New York City
    Same here, but the "remaining to process" window does go away by itself after several minutes.
     
  4. nellie70

    nellie70 Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Posts:
    3
    Runnung Vista Premium and the same thing occurs. best to disable the plug in till a fix is available
     
  5. SSK

    SSK Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Amsterdam
    For me, it was a case of letting ESS AS process all email (so letting the window close itself). After that first time, it never showed up again. The reason that it did take a long time was my 500+ email in an IMAP account that had to be chacked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.