reinstalled RVS 2010

Discussion in 'Returnil releases' started by zonemaster60, Oct 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zonemaster60

    zonemaster60 Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Posts:
    17
    Location:
    Hornell, NY - USA
    I reinstalled returnil 2010 and have gotten so far and noticed actually nothing to drastic as of yet. I know for a fact that it doesn't communicate well with certain AV products.

    - The Shield Deluxe 2009 is NOT compatible.

    Here is what my settings are so far. (screenshots below)

    Virus Guard:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_01.jpg

    System Safe:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_02.jpg

    Tools #1:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_03.jpg

    Tools #2:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_04.jpg

    Tools #3:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_05.jpg

    Status:
    http://www.fileden.com/files/2007/7/7/1247006/returnil_06.jpg

    Everything seems to be working fine so far. Please also note that I am using Alwil (Avast) Anti-virus.

    Just stuff I observed/noted/did....whatever:
    -rvsmon.exe uses about 10% cpu usage.
    -file protection is disabled.
    -real-time virus guard is disabled.
    -made a 5gig virtual partition and mounted it.
    -updated to current version 3.0.6299.4937
    -turned off remote control in preferences > communication

    I haven't really done anything else yet.
     
    Last edited: Oct 12, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.