Recovery From Iomega USB 2.0 External Drive

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Abruzzo, Mar 16, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Abruzzo

    Abruzzo Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Monroe, CT
    I just installed the new 941 Build and created a new boot CD. When I boot from the CD I still cannot see the external USB 2.0 drive on the network Workstation that it is connected to. I thought this build was supposed to fix this problem. Note I did not do a clean install but this build did fix other problems ie: You now can create a remote image from the local console. So I assume I did not need to do a clean install

    Any Ideas?
     
    Last edited: Mar 16, 2005
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  3. Abruzzo

    Abruzzo Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Monroe, CT
    I tried your "acpi=off noapic" on three different type workstations all running Win XP Pro SP2. (Build 941) No difference still could not see USB external network drive.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Abruzzo,

    Could you please send the sysinfo.txt file (please see https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=55317) to support@acronis.com with the detailed description of your problem? We will investigate the problem and help you with the solution. If you do not receive any response from Acronis Support Team within 48 hours please let me know your Acronis Request # which will be sent to you in autoreply.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.