Recovery CD hangs

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by HobbitRock5150, May 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HobbitRock5150

    HobbitRock5150 Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Posts:
    25
    Just tested the recovery CD built from the recovery media builder in the program (HDM 2011 Suite) and was surprised to find that, like the previous version, it does nothing after I select "normal mode" except display the words "Main recovery environment" in the right hand pane. Nothing loads, though, it just sits there.
    The WinPE recovery CD works just fine, so I guess this is a minor issue but I was just wondering if it ought to be working?
    The system is Windows 7 64-bit SP1.
     
  2. wptski

    wptski Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    564
    Location:
    USA
    I had the same issue with B&R 2010FA. For some it works and for some it don't. I never bothered to try it with HDM2011S as I use the WinPE Recovery Disc.
     
  3. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,726
    How long did you wait for it? It takes a long time, but works for me.

    Nowadays, I use the system recovery from backup capsule. Boots from your hard drive via modified MBR, and much quicker.
     
  4. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    The Linux recovery media does work for me - but it takes 2-3 minutes to get past the Plain blue screen with Paragon logo at the top.

    I can't be bothered with that - so use my own version of winpe3 and add my paragon apps. to it.
     
  5. HobbitRock5150

    HobbitRock5150 Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Posts:
    25
    I didn't time it exactly but it was at least 3 minutes. Maybe it would've loaded eventually but who needs the extra wait?
     
Thread Status:
Not open for further replies.