Really?

Discussion in 'Prevx Releases' started by STV0726, Apr 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,741
    Location:
    UK
    I rarely open the GUI either, which is probably why I've missed this "ad". When I want to do a system scan, I right-click on the systray icon and click on Scan Now.
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    Same here or I just let the schedule scan occur that I have set! ;) The only thing I have seen is when I did a clean install of The old Closed Beta key is a pop-up to register in which you couldn't!

    TH
     
  3. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,741
    Location:
    UK
    I've actually turned off the scheduled scans because real-time monitoring is running anyway so I scan every once in a while rather than at pre-defined intervals.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes that's OK to each there own that's why I like all the control features! :D

    TH
     
  5. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,741
    Location:
    UK
    Anyway, to get back on topic, I think a lot of people won't have seen the "ad" being discussed. I don't think it's that big a deal if small and unobtrusive, and only kicks in every so often when you happen to be looking at the GUI.
     
  6. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    WSA Essentials perks along so smoothly that I tend to forget it's running. I might open the GUI once a week. Never seen an advertisement here...:cool:
     
  7. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    I'm using the backup & sync feature....but I've never ever witnessed any ad in that learn more area saying to upgrade to 100 gb.....I'd like to see a screenshot...STV0726 post a screenshot asap will you.....
     
  8. sturgess

    sturgess Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Posts:
    158
    STV0726 "And by simple-minded I mean you install WSA for grandma"
    Nice.
     
  9. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Okay, so this thread seems to be having the opposite effect that I wanted it to have.

    My intention was actually to report an issue that could very well cause future WSA users to hate the product, because I know of many users here at Wilders that hate to be shown nag screens or in any way solicited by products they are paying for.

    So in other words, I was trying to help. That should really go without saying, as I think at this point in time it is pretty well known that I am a huge fan of Prevx and Webroot and I have no motive to complain for negative intentions. Heck, if you need more proof of my love for this product, I will reveal that I have licenses covered for the next 3 years!

    Unfortunately, this thread seems to not be helping. It seems to be making people hate me, instead. Obviously, this is not what I wanted to happen. In fact, people are jumping to Webroot's defense and insinuating that I am lying or making this up, demanding screenshots.

    I already told you, it shows the message at random and cycles between the "Learn More" message. I will indeed post a screenshot as soon as it happens next. I promise.

    Please keep in mind that my criticism is intended to be nothing but genuinely constructive.
     
  10. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    1,325
    Location:
    USN Retired 1969 ~ 1992
    We don't hate you STV0726, you just have me looking at the GUI about every hour now. lol

    Looks like I'm not the only one that loves this product. :D

    https://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=2041913&postcount=9
     
  11. Doraemon

    Doraemon Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Posts:
    202
    Can't believe this thread... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
     
  12. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    The way I see it, it's better that I started this thread and brought this potential issue up, being someone that loves WSA...

    ...if I didn't, then eventually a new, not-yet-fully-convinced customer may have had this issue, and then the first reporting of this problem would be in the Other Anti-Malware section on this forum, and people who are not customers would be getting information that WSA advertises to customers and it would be chastised for it. And then Joe would have to rush and step in, and assure everyone like he usually does, etc etc etc.

    So in a way, I am trying to protect them from having to go through that later.
     
  13. sturgess

    sturgess Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Posts:
    158
    Doubt more than a couple of hundred folk read this forum STV0726, and most of them are more interested in posting than reading, so I'd not worry about what folk think, although I do think your granny is due a bunch of flowers the next time you visit ;)
     
  14. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    I checked with one of the Webroot peeps. They say if you are seeing that on your WSA UI, it's a bug and they want to fix it, because that is an old message for their old program that nobody should be getting on WSA. So get in touch with the Kit QA guy on their community if you can.
     
  15. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    I will just say that you are not the first to report that to me...

    There was of course no way for me to know that, but still, I wish to take this opportunity to sincerely apologize for my harsh criticism when this was not even working as intended.

    Considering that I use a license converted from 7.0, that may have something to do with this...

    Now I feel bad/sad. :'(
     
  16. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes this is true if you didn't get the v7 key converted to a WSA key before using it!

    TH
     
  17. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    Don't feel sad! You're helping Webroot fix it, and also it's cool that they care. :)
     
  18. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    I have been in contact with Q&A and this issue but via PM with STV0726 and I try to keep the 2 communities separate!

    TH
     
  19. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    Ooooh. Now I feel kinda sad for Webroot. They want to fix stuff but they need data, and people prefer to just complain about it here and not help them fix it? Keep the communities separate, fine, but remember, here you can discuss with like-minded people, but there you can get more Webroot people involved in fixing it. I don't think they go deleting accusatory or questioning posts either, so we should be able to bring up concerns on their system too.
     
  20. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    I'm not saying that you are wrong but I have been dealing with this behind the scenes then I would of posted the findings as some of the Webroot teams do visit here but we are just trying to keep the two communities separate but that's all I can say! Sorry!

    TH
     
  21. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Actually, I did in fact get it converted to a WSA key BEFORE I used it. Although some people reportedly purchased a v7 key and simply plugged it into WSA and that worked, I took the "safe" route and got it converted by Webroot Support beforehand.

    Additionally, I will mention that the additional keys I purchased for the future 3 years are also converted and saved in an encrypted text file. :D

    I am now going to PM my key to the right person so he can investigate the issue and work at a fix.

    Meanwhile, in regards to the Webroot Community, I will be joining that soon. :thumb:

    EDIT: I also want to take this opportunity to thank Triple Helix (Daniel) for his support in this matter.

    UPDATE: GOT IT TO SHOW! Screenshot coming right up!
     
    Last edited: Apr 20, 2012
  22. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Screenshot is now posted as an edit to the original thread.

    Yes, obviously, I added the demon. :D
     
  23. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    @ STV0726 - You need to remove some PM's as I can't send you any!!

    TH
     
  24. d0t

    d0t Registered Member

    Joined:
    Apr 23, 2011
    Posts:
    181
    o_O

    I'm pretty sure you gramma won't open the GUI ehe
     
  25. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Done. Sorry. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.