RA - not reporting viruses

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by bsilva, Sep 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    Everynight I have set to do an automatic scan on all workstations. For some reason it is not reporting back that it found viruses on the clients window. I have to into the scan page and to see who has viruses. Isn't it suppose to show in the clients page in the last virus alert cell?
     
  2. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    Could this be a bug in RA?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Do you mean RA doesn't report viruses detected by AMON/IMON ? This is supposed to work as only AMON and IMON reports appear in the virus log in the Control center.
     
  4. rumpstah

    rumpstah Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Posts:
    486
    If you have an SMTP server, then you can have the virus alerts sent to an e-mail address after/during the on-demand scanning task. In the alternative, you can use the RA reporting feature to show which workstations have infections on a given day.
     
  5. bsilva

    bsilva Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    238
    Location:
    MA, USA
    I didn't have it set to use SMTP. I will enable that though. I just would assume that the scans would show up also.

    Thanks,
    Brian
     
Thread Status:
Not open for further replies.