Questions about Hitman Pro

Discussion in 'other anti-malware software' started by berryracer, Aug 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I have never ued it before

    1) I am using avast! Free Antivirus 7 along with MBAM Pro (exclusions setup for both and they are both running on access scanning)

    2) I have SUPERAntiSpyware that I run every other day to get rid of the harmful cookies

    3) Do I need Hitman Pro or is it overkill and not needed for my system?

    4) Does Hitman Pro run actively as well? Wouldn't that cause major slow down / trouble running avast! Antivirus + MBAM Pro + Hitman Pro? please correct my understanding

    kthxbye
     
  2. tomazyk

    tomazyk Guest

    Hitman Pro doesn't run in real time and it would not be overkill. It is run as on-demand only. If it detects malware and you want to remove it, you have to activate licence - you can use 30 days free trial. After that you have to pay for licence to remove malware.

    I use it as a second opinion for identification of malware only. If something is found, I remove it manually.
     
  3. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    Does it detect a lot of false positives? and how is it better than MBAM which has an excellent track record?
     
  4. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi tomazyk
    Not necessarily so, #4581

    Take Care
    TheQuest :cool:
     
  5. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I was just about to buy it but noticed that they don't have a lifetime license option! I love how MBAM has a lifetime license option I certainly don't want a subsription based ani-malware program

    bummer, ill pass on this one and stick to MBAM Pro + avast! free antivirus
     
  6. tomazyk

    tomazyk Guest

    Wow, I didn't know that. Thanks for info. I will test it if HMP ever finds anything :)


    You don't have to buy it. Just run it and see if it finds anything. Then you can decide weather you like to buy it (or use a method that TheQuest suggested).

    HMP uses multiple engines so some false positives can happen. Especially if you use EWS scan.
     
  7. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    Very unfortunate reply from HitmanPro Support, but I have to state that they replied within 12 hours! impressive

    ~Private email removed~
     
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2012
  8. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,849
    So EWS detections can be removed for free? Sweet.
     
  9. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    In all these years, the only lifetime licenses i've ever seen are the ones posted here at Wilders.
    Lifetime licenses is not a good business model money wise i guess. :rolleyes:
     
  10. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,497
    True Noob, and it's why I somewhat fear for the future of Sandboxie. The last thing I want is for it to go under, or for Tzuk to feel pressure to sell out to a larger company. Is there any doubt the quality/integrity of the product would suffer as a result?

    I hope people can donate whatever they can, here and there. Even $1-2, given enough people can really add up.

    Food for thought...
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.