question about IE and quick edit

Discussion in 'General Topics' started by WSFuser, Mar 6, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    why doesnt quick edit work in IE? i have IE's internet zone set to medium if it matters.
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,874
    Location:
    New England
    It works fine here using IE. The quick edit function is written in javascript and runs locally in the context of your browser. If javascript is being blocked, or if there is any corruption of the specific javascript involved here (clear cache and restart browser to ensure a fresh copy gets loaded), or any filtering that might remove or alter such scripts from your browsers datastream (tools such as proxies, privacy filters, software firewalls, AVs with browser filtering, etc.), then these types of functions may not work right.

    Jelsoft develops vBulletin to be fully functional in IE since that is still the dominant browser, and not working properly in that browser would dramatically effect their products marketability. The inline editing and posting functions all work in IE unless something else is blocking it.
     
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    i tried disabling nod32 IMON, my HOSTS file, and i even put wilderssecurity.com to the trusted zone. still quick edit wont work. it just reverts to regular editing.

    edit: i tried running iefix to no avail
     
  4. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Works fine here.

    Try to see if you some web content filter that could block that for some reason...
     
  5. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    i have no content filtering. all thats in the systray is looknstop, nod32, hostsman, and hp digital imaging monitor.
     
  6. snapdragin

    snapdragin Administrator

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
    WSFuser, you mentioned a li'l while back that you had a problem with the Quick Reply using FF, but it worked fine in IE then. a Quick Reply and Edit issue

    Has there been anything you might have changed, re-enabled, updated, etc., since that post?
     
  7. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    I'm using the NOD32 (with IMON), HostsMan (MVPS Hosts) and Ad Muncher...
    All the possible updates, and don't have any problem...

    Do you have the last Windows Script Engine (5.6.0.8825)?

    Sometimes IE have this strange things...
     
  8. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    well since then i think i reformatted once or twice but now my problem is with IE and not firefox and quick reply works but not quick edit.
     
  9. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    i have the same problem on my other computer. my only guess is nlite perhaps?
     
Loading...
Similar Threads
  1. Umbra
    Replies:
    3
    Views:
    270
Thread Status:
Not open for further replies.