Quarantine folder...

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by rdsu, Dec 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Hi,

    Why NOD32 doesn't create the Quarantine folder in the folder that I choose to install NOD32?

    I have NOD32 installed on: "C:\Program Files\NOD32"
    And Quarantine folder is: "C:\Program Files\Eset\infected"

    Thanks
     
  2. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    581
    Location:
    South Carolina, USA
    there is some information in nod32's help file about "quarantine".. it says that you can change the location of the "infected" folder..

    "The location of the quarantine directory is set by default, but it can be changed in the Extended Tab ("advanced") of the NOD32 System Setup page."
     
    Last edited: Dec 14, 2004
  3. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    And here's a screen shot VC.

    Cheers :D
     

    Attached Files:

    • Adv.gif
      Adv.gif
      File size:
      39.1 KB
      Views:
      232
  4. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    :D

    I don't reminded that this could be configurable...

    Thanks

    But, why not have the NOD32 installed folder, by default, in the Quarantine config?
     
  5. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    581
    Location:
    South Carolina, USA
    vampiric_crow, it looks like you do not have a typical "default" installation.. if you had the standard default installation, the nod32 program would be in a folder named "eset" (c/program files/eset), and the quarantine folder, named "infected", would be within that "eset" folder, by default..

    on my computer, with the default installation, the nod32 program (build 2.12.3) is in a folder named "eset", c/program files/eset, and the quarantine folder, "infected", is within the "eset" folder..
     
    Last edited: Dec 15, 2004
  6. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    I know that, but will be nice if NOD32 create the Quarantine folder where I install the NOD32 by default...
     
Thread Status:
Not open for further replies.