Protection disabled on Spyware Blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Barbwire47, Sep 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Barbwire47

    Barbwire47 Registered Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Posts:
    1
    I have AVG free 8.0, SpyBot S & D 1.6.0 & Spyware Blaster 4.1 on Windows XP home edition. In the past 3 or 4 days every time I go & check spyware blaster it shows 1 item has protection disabled in restricted site. I am concerned that someone is attempting to get into my computer. This is happening on both the desk top & laptop. Help? I am very worried about this and would like to know what I should do. Thanks Barbwire47
     
  2. borhes

    borhes Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Posts:
    8
    Location:
    Apatin
    I have the same problem on my computer.

    Restricted Site protection

    CoolWebSearch (1630) 5starvideos.com

    o_O
     
  3. melboy

    melboy Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Posts:
    8
    Me too, exactly the same entry. I enabled all protection, looked again some time later and the same entry was unchecked. This time i checked it and clicked protect against checked items.
    I then opened Spybot S&D, clicked immunise (although i had already done this earlier after updating spybot) and the same entry is again unprotected.

    Tried this a couple of times and it does appear to be opening the immunise pane on spybot that does it.
     
  4. DougCuk

    DougCuk Registered Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Posts:
    60
    Location:
    London, UK
    Spybot official has just posted a response on their Forum:
    http://forums.spybot.info/showpost.php?p=233556&postcount=2

    The response from Spybot says:
    We have removed the domain (5starvidios.com) because it is dead.
    The domain is set to undo because it does not make any sense to block a dead domain.

    Probably it will change it's owner and {may not be} bad anymore then. But we will check this then.

    So Team Spybot are saying it is SpywareBlaster that is out of date and needs to remove the restricted sites entry for Coolwebsearch (1630) 5starvidios.com - this will restore compatibility.
     
  5. JohnBurns

    JohnBurns Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    456
    Location:
    Oklahoma City
    Thanks for posting this - I have been having same problem on my two home pc's. Glad it's just that type problem and not an infection. Appreciate the info.
     
  6. DougCuk

    DougCuk Registered Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Posts:
    60
    Location:
    London, UK
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.