Problems with IE & WMP after NOD32 install

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by alejandromalo, Mar 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alejandromalo

    alejandromalo Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Posts:
    1
    Location:
    Mexico City
    I just installed NOD32 in 4 PCs (version from february's last couple of weeks). After that, I don't know if by itself or with Windows Update, I haven't been able to use any javascript enabled webpage (example: Hotmail's redirection script not working).

    I have tried to change IE's security level, javascript and activex settings, disabling IMON and uninstalling NOD32, reinstalling IE7 or downgrading to IE6 and nothing works. I just noticed that in addition to that, WMP11 is not starting at all. Could someone have an idea on how to solve this?

    BTW Firefox is working fine, but I need IE for some suppliers webpages and orders. OS is Windows XP SP2 with Vista Inspirat Pack (I tried all of the above uninstalling this Pack)

    Thanks in advance.
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    HI alejandromalo, welcome to Wilders.

    Unfortunately this is not a NOD32 issue, I have come across it before and have never found a solution, mine has always been to place an image back on.

    If you find the solution please let us know, I certainly would appreciate it.

    Cheers :D
     
  3. uc-icq

    uc-icq Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Posts:
    129
    I don't think it's NOD related either. Have you tried enabling/disabling certain IE add-ons that may have brought the issue?
     
  4. arrowsmithmidwest

    arrowsmithmidwest Registered Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Posts:
    165
    Location:
    Midwest
    I only recently came across this issue aswell, not NOD32.
    I think it was to do with IE7.
    Try resetting it back to all defaults in internet options.
    Also trying uninstalling WMP and downloading latest.
     
  5. Brian N

    Brian N Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Posts:
    2,148
    Location:
    Denmark
Thread Status:
Not open for further replies.