Problems with Easy Media Creator 8

Discussion in 'ProcessGuard' started by haf, Jul 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. haf

    haf Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Posts:
    6
    I sent your company the following email, but didn't receive a response:

    I hope you do read this and respond, as I have not gotten responses to my past emails.

    I just installed Roxio Easy Media Creator Suite 8

    and ProcessGuard stops several components from accessing Physical Memory, so they crash.

    When I click on the Allow Phys. Memory, the button depresses but has no effect.

    When I go to Security and try to add the EXE to the Protection list, nothing happens.

    When I try to Add Application to the Protection list, nothing happens.

    So I can only use Roxio Easy Media Creator 8 by completely disabling Process Guard, which I don't want to do.

    Please, please respond

    thank you
     
    Last edited: Jul 10, 2006
  2. haf

    haf Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Posts:
    6
    Re: Problems with Easy Media Creator 8 Fixed!

    It seems that by updating to version 3.4, the problems have gone away.

    It still bothers me that no one responded to my last few emails nor to this forum posting, but by myself, I found a solution.
     
  3. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
    Haf

    After installing, did you try running it in learning mode. That should have configured the new program for you.
     
  4. haf

    haf Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Posts:
    6
    Yes, I tried the learning mode, but it didn't help.

    Fortunately, the update fixed the problem.
     
Thread Status:
Not open for further replies.