Problems with def. 14.08.09?

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by cafu, Aug 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cafu

    cafu Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Posts:
    1
    Running Win7 rtm x64 with Eset nod32 antivirus x64 version 4.0.437.0
    Yesterday I could not boot win7, all I got was a black screen with the mouse cursor.
    I could boot to safe mode, but there was nothing there I could do.
    Luckily I dual boot xp with win7 so I could use my pc.
    Today I tried again, and it booted fine.. very strange since I didnt fix the issue yesterday.
    I went through the event viewer log of win7 and I noticed there were errors that said ESET service hung on starting, about the time I got this problem.

    That got me thinking that maybe ESET released some faulty defs yesterday..?
    Can anyone confirm that this was the case?
    I hope it is, otherwise I must find out what else caused this strange behaviour.. :doubt:
     
  2. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    I am not aware of any similar behavior being reported.

    Are you able to reproduce the issue at all?

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  3. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,047
    Location:
    USA
    I have Windows 7 x64 RTM and NOD32 4.0.437.0 on 2 machines and had no problems in the last few days. Looks like you will have to keep looking for the problem...
     
Thread Status:
Not open for further replies.