Problems try Install ESET v 4.2

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by aacm, Apr 27, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Hello .
    I use to have NOD v 4.0.47 I try to updated with v 4.2 and hang my system,
    so I try to installed and reinstall v 4.0.47 and now I can't install it (v 4.0.47), now I can't even do anything.. my everytime I try to install the software in the middle just stays and hang my system for hours.. What should I do? any suggestions on Why I can't install any version??..
    Thanks..
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    OK thanks... I will thanks a lot for fast respond..
    :thumb:
     
  4. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    still having problems with my system freeze in the middle of installation.. I thing I gonna get another AV, even I still have license expire until August.. that's SAD :(
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    What security programs are you running?
     
  6. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    I running Online Armor, Malwarebytes
     
  7. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    disable both and run install again
     
  8. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    OK ...
     
  9. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Still problems... and I included report from uninstall software from ESET is a error in it...
     

    Attached Files:

  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
  11. NBP Pipsquack Bird

    NBP Pipsquack Bird Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Posts:
    59
    Location:
    Kingdom of NOD
    When ESET has been fully uninstalled theres four places I usually have to go to fully scrub it out before new install

    Search your OS drive (C: ) for "ESET" including system and hidden files and folders. Then I dlete all results.

    Registry HKCU\Software\ESET This I delete
    Registry HKLM\Software\ESET This I delete

    Device Manager - check the option to SHow Hidden Devices. Under Non Plug and Play Drivers there is usually an entry called EAV or something similar - look for a driver provided from ESET. I delete/uninstall that item

    Reboot.

    Usually at this point all is clean as a whistle.
    YMMV
     
    Last edited by a moderator: Apr 27, 2010
  12. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    I see errors in the uninstall log, but am not qualified to interpret them for you, someone from ESET will.

    You might want to boot into a clean boot state and run the uninstaller again. Your option.

     
  13. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Thanks for all your answers I will do this suggestions one by one and I will post any results.. Sorry last night I have a business meeting and have to go Today is another day I need to fix this because I don't have any protection for VIrus
     
  14. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    After hours try and try .. I reinstall nod32 v 4.0.474 again.. Thanks to NBP, siljaline Cudni and the others. Well running v 4.0.474 still get freeze when the program try to remove backup files stays there for hours. So I restart the system and works.. I put my license and updated no problem, and scan too, no problem.. I turn off the computer to see what happen after turn on.. no problem NOD32 start with my securities MAlwareby, and Online Armor firewall. so far so good.. thanks again.. guys...

    AACM
    :thumb: :)
     
  15. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    I couldn't install the v 4.2,, not at all. always problems with freezing systems..
    bye..

    I"ll wait until they fix these problems..
     
  16. TONPumper

    TONPumper Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Posts:
    112
    I'm having the same problem installing the newer version as well, except my system will only accept v4.0.314.
     
Thread Status:
Not open for further replies.