problems installing swb in mozilla/firefox

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by mmxx66, Jun 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mmxx66

    mmxx66 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Posts:
    5
    hi, I installed spywareblaster 3.1 in my pc, I use mozilla/firefox 0.9 as my default browser but when I open the mozilla firefox tab in the swb, it prompts me the following message:
    Mozilla/Firefox not detected
    There are no Mozilla/Firefox user profiles on your computer (for this account)

    what is wrong?
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,133
    Location:
    New England
  3. mmxx66

    mmxx66 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Posts:
    5
    ok thanks , so I´ll wait for swb 3.2 , or should I install a previous version of mozilla/firefox?
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,013
    I'd stick with Firefox 0.9. ;)

    SpywareBlaster 3.2 is actively being worked on, and I hope to have it ready soon. You'll be able to benefit from all the rest of SpywareBlaster's protection until then. :cool:

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. mmxx66

    mmxx66 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Posts:
    5
    thanks for your quick response
    bye
     
  6. bounty69sx

    bounty69sx Registered Member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Posts:
    46
    Location:
    Montana, USA
    Am I Getting It Right...

    That the current SB 3.1 I have on board right now with IE6 will continue to protect my pc after I download firefox 0.9 though sb3.1 doesn't detect it?

    How about SpywareGuard? Same protection?

    Just trying to be sure...Thanks
     
  7. Deli

    Deli Guest

    How can I install Mozilla/Firefox on my SpywareBlaster?
     
  8. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi Deli. :)

    If it is Firefox 0.9 u can't.

    Follow the link in post #2 by LowWaterMark.



    snowbound
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.