Problems after upgrading to vista

Discussion in 'LnS English Forum' started by bashi007, May 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bashi007

    bashi007 Registered Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Posts:
    4
    Hi

    I have a problem, i have just upgraded to Vista 32 bit, and i can't get the look n stop to work at all. When the internet filtering is enabled i can't get online, also i have noticed the application filtering box is greyed out, and finally i can't register at all, i type my serial and email number and when i press validate the email box goes empty and nothing happens.

    any help would be greatly appreciated.
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hi bashi007

    What version of Look 'n' Stop you have installed? When you say "upgraded" do you mean upgraded from the previous Windows install? or have you done a fresh Vista install?
     
  3. bashi007

    bashi007 Registered Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Posts:
    4
    Hi

    I'm using look n stop version 2.06b2, and i have upgraded vista from xp. I have tried uninstalling and reinstalling look n stop, but can't get it to work.
     
  4. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Alright, so you un-installed, re-booted before reinstalling?

    Make sure that there is only one instance of Look 'n' Stop starting with Windows, two or more instances will not have Application-filtering functioning...

    Also a window capture of the Look 'n' Stop 'Log' screen would help also, or a logs file available.
     
Thread Status:
Not open for further replies.