Problems after upgrade to version .127

Discussion in 'Prevx Releases' started by aieie, Mar 29, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    Hello,

    the last version doesn't behave well for us.

    We have a statystical package, SAS 9.2, and till now it and webroot worked peacefully together.

    After the last update:

    - if webroot is running the program sas92.exe doesn't start, saying that we have not permissions enough to access his files

    - if I close webroot protection the program starts without problems. Reopening protection doesn't interfere and the program stays open (and allowed in firewall) but this solution is not optimal :)

    Reinstall doesn't fix the thing, I already tried that.

    Thanks in advance
     
  2. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    An update:

    Contacted Webroot support and gave them some logs.

    Problem should be solved after an update of Webroot this weekend.

    Happy Easter, everybody :)
     
  3. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    Webroot support solved the problem centrally, just verified.

    Good work indeed, money well spent compared to (non existent) customer support i found with other companies.
     
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Glad to hear it :thumb:
     
  5. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    PrevX support was always good, imo.
    Glad to see Webroot are continuing the example set.
     
Thread Status:
Not open for further replies.