Problem

Discussion in 'other anti-malware software' started by Bizcax, May 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    I have installed Spybot S&D and addmuncher. A friend of mine sent me something and I have to use my micromedia flash and now it's not working, how do I get it to work againo_O o_O
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi Bixcax :)

    By any chance do u have SpywareBlaster installed on your comp?


    snowbound
     
  3. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    I did but I removed it.
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    I was just wondering because SpywareBlaster has a Flash Killer option.


    snowbound
     
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    I'm pretty sure it has nothing to do with SpyBot but i was just looking on the AdMuncher site and it does say it takes care of Flash Ads.

    Open up the program and see if there is an option to enable Flash.


    snowbound
     
  6. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    I can't see anything for flash
     
  7. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    did you remove all protection and/or disable the flash disabler in SpywareBlaster prior to uninstallation/removal?
     
  8. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    I disabled everything, but still it won't work, is there something I need to check in my IE?
     
  9. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    If you did not renable flash in spywareblaster before you uninstalled it you may have to reinstall it and enable flash and then uninstall it again. That is if you had flash disabled in spywareblaster before uninstall.
     
  10. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    where in the world do i find this on spyware?
     
  11. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Open tools on spywareblaster and then flash killer and make sure that the box is unchecked. see screen shot
     

    Attached Files:

  12. Uguel707

    Uguel707 Graphic Artist

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Posts:
    2,999
    Location:
    San Diego
    Hi Bizcax,

    open Spyware Blaster, go to tool, and then look at the right of the window, you will see "Flash Killer", click on it, and then uncheck "disable and block Macromedia Flash(4x,5x,6x) Hope this help. :)
     
  13. Uguel707

    Uguel707 Graphic Artist

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Posts:
    2,999
    Location:
    San Diego
    I'm sorry bigc, I did not know that you were posting. :oops:
    And of course, you are correct all the way! :)
     
  14. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    It worked!!! Thanks everyone...now does anyone know a good pop up stopper??
     
  15. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    great minds think alike. :D
     
  16. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma

    I am glad your problem is taken care of.

    bigc
     
  17. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
  18. Bizcax

    Bizcax Registered Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Texas
    Thanks!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.