PROBLEM

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by Jasonman, Dec 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jasonman

    Jasonman Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Posts:
    29
    SMART SECURITY V4 BETA have a problem>>antivirus and antispyware have a note of admiration ( ! ) whyo_O
    and the setup>> antivirus and antispyware protection >>web access protection>Non-functional ...
     
  2. s4u

    s4u Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Posts:
    441
    Could you please be a bit more specific?
     
  3. Jasonman

    Jasonman Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Posts:
    29
    SMART SECURITY V4 BETA have a problem!! in the protection status.. antivirus and antispyware have a note ( i ) whyo_O
    and the setup in the antivirus and antispyware protection the web access protection is Non-functional ...
     
  4. s4u

    s4u Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Posts:
    441
    I'm not sure what you mean.
     
  5. Jasonman

    Jasonman Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Posts:
    29
    i can't explain!!i don't mind
     
  6. s4u

    s4u Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Posts:
    441
    Just wanted to help out
     
  7. MasterTB

    MasterTB Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Posts:
    547
    Location:
    Paran?, Argentina
    Hi:
    Could you post a screen shot? Maybe an image will help others understand your problem so that they can help.
     
  8. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    Tried restart pc?

    Tried update?
     
  9. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,729
    Location:
    Texas
    Several off topic posts removed.

    If you want to assist others here, keep in mind this is an international forum and respect for others should be top priority.
     
  10. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Jasonman, your post does matter. Maybe if you explain what you mean by "note" or what the note says will help all here to assist you. Also if web access protection is not working, make sure you have the box checked for it in the setup menu.

    The bottomline is you and all here want it to work for you.
     
  11. CivilTaz

    CivilTaz Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Posts:
    146
    I think the exclamation mark (!) is showing because you don't have all the windows updates installed. You can turn off that notification by going here: Setup>Tools>System updates then u must choose No updates

    As for the other problem, I don't know what could be.
     
  12. kennethtb

    kennethtb Registered Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Posts:
    27
    Location:
    spain
    Hi I had the same problem with Advanced set up - I noticed that the small box (with a default tick) that activates web access protection - that the tick removes itself once you log out
     
    Last edited: Dec 25, 2008
  13. Jasonman

    Jasonman Registered Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Posts:
    29
    ok!! i found the problem!!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.