PROBLEM WITH UPDATE version 1867

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by stapp, May 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,285
    Location:
    UK
    Ewido tried to update this afternoon when I went online. Don't know if it had anything to do with it but etust av updated at the same time, ( although that's usual) Update message above clock said 0.00% updated, whole thing had frozen, tried ctrl-alt-dlt and when it finally came up the edwido guard was running at 99%.
    In the end I had to turn off the computer. When I went back online and looked in ewido it said it HAD updated.
    I've never had any problems with the automatic updates before.
    Ewido 3.5, anyone else had a problem today?
     
  2. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,666
    Location:
    Toronto Canada
    No problems at all today. Ewido 3.5 updated just fine for me.
     
  3. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Same here, just updated without problem
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,906
    Location:
    USA
    Went smoothly.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.