Problem with uninstalling arcavir on vista

Discussion in 'other anti-virus software' started by fallgrace, Mar 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fallgrace

    fallgrace Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Posts:
    13
    My friend has a problem with uninstalling arcavir on vista... how to force it?
    He told he think some virus is blocking access to unistaller. What he can do?
     
  2. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    drwebs cureit can check and clean their machine, free and no installation needed.

    http://www.freedrweb.com

    i would then suggest running the installation of Arcavir and if you see a 'repair' feature during that, use it.

    if not, re-install it and try to un-install once more.
     
  3. Niels

    Niels Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    466
    Location:
    Belgium
    If that fails you can always try windows installer cleanup.Install it and run it see for any reference to Arcavir or the developer of Arcavir,publisher if present select that entry and press on remove confirm the warning.
     
  4. fallgrace

    fallgrace Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Posts:
    13
    Ok thanks, drweb solve the problem.
     
  5. aryss

    aryss Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Posts:
    2
    I had similar problem with norton and it's right... dr.web helps
     
  6. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    good news ;)

    glad it helped.

    more good news ;)

    :thumb:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.