problem with Sandboxie and Mobile Net Switch installation

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by pidbo, Apr 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pidbo

    pidbo Registered Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Posts:
    198
    I have experienced a problem with Sandboxie in it's default position.
    I tried to install Mobile Net Switch with Sandboxie just sitting in it's default position
    aitchttp//XXX.mobilenetswitch.com/
    When I went to install Mobile Net Switch, Sandboxie sandboxes it and doesn't allow the install to complete, causing an error.
    When I turned off Sandboxie from the right click tray icon and went to re-install Mobile Net Switch Sandboxie "reclaimed" it and the same thing happened again.
    Anybody know why this might happen.
    When I completely removed Sandboxie ( complete uninstall ) Mobile Net Switch installed as normal. Mobile Net Switch is a .msi installation.
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,041
    Did you remove it from the sandbox before trying to install it? If you are trying to install it sandboxed it probably won't work.
     
  3. pidbo

    pidbo Registered Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Posts:
    198
    I hadn't asked it to be sandboxed, Sandboxie just took it.
    when this first happened I emptied the default Sandbox just in case before retry but Sandboxie just took it again on starting the installation, I then closed Sandboxie from the tray icon, and the tray icon went but it just re-appeared when I went to reinstall the program
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,041
    I've never seen that. I'd suggest posting in the Sandboxie forum. There they might figure out whats going on. Forum is here.

    Pete
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.