Problem with NOD32 & Wampserver

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Clydebhoy, Aug 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Clydebhoy

    Clydebhoy Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Posts:
    4
    Location:
    North Yorkshire
    I run windows xp. recently I installed wampserver and apache would not run. After some investigation on the net I discovered that NOD32 was possibly the problem. I was told that I would have to uninstall both then instal wampserver first and then NOD32. I did this and everything was fine.

    I recently updated wampserver and the exact problem reappeared "WSADuplicateSocket failed for socket......" This time I didn't uninstall wampserver, just NOD32 and rebooted the computer. However the problem was still there. I then ran the registry tool on CCleaner and what do you know? Wampserver was working ok again.

    I am currently sitting with NOD32 uninstalled which I am not happy with as I would like to reinstall and get back my virus protection that I am paying for.

    Can anyone out there help me with this? It is obviously a registry entry? Can I reinstall NOD32 and change a registry setting to allow wampserver to work along side of it? What registry setting do I have to change? Or is there another solution to my problem.

    My thanks in advance.

    Brian
     
  2. WayneP

    WayneP Support Specialist

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Posts:
    339
    Hello Clydebhoy,

    I have tested WAMP on my machine and could not replicate the problem. You may want to try excluding Apache and MYSQL from the ESET real-time protection. See the Knowledgebase article located here for info on how to do that.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.