problem with my hdd

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by jomagar, Jun 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    hello,

    i have one hdd 250gb maxto, that funcionally correctly. two primary partition : one 30gb, and secondary the rest.

    but i d'ont now because the director 10 now only work with one hdd of 128 gb and i lost all data of secondary partition.

    the director has broken my hdd. i need help. please

    the data are very important.
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jomagar,

    Thank you for choosing Acronis Partition and Disk Managing Software.

    Could you please describe the actions you have taken with Acronis Disk Director Suite step-by-step?
    Please also let us know the build number of Acronis Disk Director Suite, you can find it in the Help->About dialog.

    Please create Acronis Report as it is described in Acronis Help Post and submit a request for technical support. Attach the collected report file to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  3. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    good.

    i conect other hdd of 30gb for delete and create partition , and this work director make correcly. but i d'ont now because the program writed in the hdd of 250gb. and now only now 128gb. the partition now have 98gb when the partition have 200 gb aprox.

    i think that perhaps the acronis editor repair my hdd write the parameters reals, but i d'not now

    now the cilynders only 16, when have 32 cilynders.

    thanks
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jomagar,

    Could you please create Acronis Report and send it to us as I have described in my previous post above? This would provide us with detailed information on the hard disk partition structure. We will investigate the problem and certainly provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  5. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    ok,

    this week imposible, i have travel. but the next week i send the report.

    thanks.

    jomagar
     
  6. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    perdon, i don't now print the report.

    the information of hdd is the image jpg adjunt

    are three images. send others two after this message
     

    Attached Files:

    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      18.8 KB
      Views:
      131
  7. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    image two
     

    Attached Files:

    • 2.jpg
      2.jpg
      File size:
      17.9 KB
      Views:
      131
  8. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    third image
     

    Attached Files:

    • 3.jpg
      3.jpg
      File size:
      17.4 KB
      Views:
      132
  9. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jomagar,

    Could you please clarify whether Windows recognizes this hard drive as 250 GB?

    Could you please create a screen shot of the internal Disk Management utility (Start -> Settings -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management)?

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  10. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    is the disk 1 , only have 128gb, when is a hdd of 250gb

    before the partition 2 had 200gb.

    thanks.
     

    Attached Files:

    • 4.jpg
      4.jpg
      File size:
      155.9 KB
      Views:
      4
  11. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jomagar,

    Please update your BIOS and let us know the results.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  12. jomagar

    jomagar Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Posts:
    8
    is update,

    but this hdd has worked correctly with this pc,

    the problem isn't of the bios

    Besides equal other one recognizes it perfectly
     
Thread Status:
Not open for further replies.