Problem with LAN Internet Connection

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Lexviticus, Jan 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lexviticus

    Lexviticus Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    2
    I can't seem to get an internet connection on the LAN machine with the firewall enabled on the host machine. Does anyone have any idea how to resolve this. Perhaps a rule to allow outgoing Netbios? I have glanced at some threads here about the issue, but don't see anyone got it figured out.

    Thanks,
    Lex
     
  2. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    120
    Location:
    Brighton, Colorado
    I have two XPpro boxes through a router.
    Under Personal Firewall...Rules & Zones...Zones. are my trusted addresses.

    In trusted zones..File & printer sharing is turned on.
     
  3. patch

    patch Registered Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Posts:
    178
  4. stueycaster

    stueycaster Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    293
    Location:
    Indianapolis
  5. Lexviticus

    Lexviticus Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    2
    Thanks Stuey, that's what I needed... :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.