Problem with different PCs with XP Pro

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by forecoms, Apr 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. forecoms

    forecoms Registered Member

    Joined:
    Apr 23, 2005
    Posts:
    2
    Location:
    Sydney
    I have tried the NOD32 2.5 Beta on a couple of different clients PCs to see if there were any problems.

    I had a problem with two PCs. Both PCs had Pentium 4 and plenty of RAM etc and running XP Pro SP2.
    1. The first PC had great difficulty starting up but after about 5 minutes it got there and was OK after that first restart.
    2. The second PC would not restart at all so I uninstalled NOD in safe mode and put ver2 on without any further problems. This system was a new install of XP pro.

    These are the only two problems I have had out of a number of test installs. I have been very selective of what PCs I have installed the program so that I could guage how it performs.

    Other than the two problems above I have been very satisfied.

    The new version picked up a virus in the Zipped attachment in two emails I received which was very impressive. Not even Mail Defense picked them up.

    Kind regards
    Alan
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi Alan, welcome to Wilders.

    Can you try a repair on these, found in: Nod32 Control Centre> IMON> Setup> Miscellaneous (tab)> Repair This will repair the LSP chain (Winsock).

    Hope this helps...

    Let us know how you go.

    Cheers :D
     
  3. forecoms

    forecoms Registered Member

    Joined:
    Apr 23, 2005
    Posts:
    2
    Location:
    Sydney
    Thanks for that info. I will try through the week and see what happens.

    Regards
    Alan
     
Thread Status:
Not open for further replies.