Problem while running one online program

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Pilot Boy, Jan 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pilot Boy

    Pilot Boy Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Posts:
    3
    Hello, so I have problem while running one online game.. The word is about Combat Arms.. I run the game, type my login information and than something blocks the game to contact the server.. I made a new thread on Combat Arms forum and almost 99% of the answers were-> If you are nod32 user, nod is probably blocking the program to contact the server.. Also I used "search" and almost every suggestion was-> Set exclusions in nod32 settings.. I did that, I added combat arms, tryed to connect.. nothing.. Then I saw few threads where most guys actually managed to solve the problem.. What did they do, uninstall nod32 and install some other antivirus.. I don't want that.. Nod32 is good antivirus and I don't want to get rid of it just because of some game.. So there probably is some solution that I don't know and you maybe know if you had similar situation as I with some other online programs.. So that'll be all for now.. If you have suggestion please post it :)
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    If you are actually running ESET NOD32 Antivirus and not ESET Smart Security, does disabling HTTP checking in the advanced setup (F5) make a difference?
     
  4. Pilot Boy

    Pilot Boy Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Posts:
    3
    @ Cudni- Well my problem is a bit different.. I managed to run the program, type login info and I login.. And at that point something block the game..

    @ Marcos- I'm running NOD32 Antivirus 3.0..
    I tryed to disable http checking, but no help.. :(
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    That's weird. Have you tried uninstalling EAV to make sure EAV is actually the culprit?
     
  6. Pilot Boy

    Pilot Boy Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Posts:
    3
    I'll try that tomorow.. Need to find dvd ^^
     
Thread Status:
Not open for further replies.