Problem Viewing Site

Discussion in 'General Topics' started by AnthonyG, Jun 14, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AnthonyG

    AnthonyG Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Posts:
    614
    For the last two days ive been having some problems viewing forums. They are both the Vbullitin and Invision Power Board forums i view. Im a member of several and all are doing it including wilders.

    I am using firefox 1.04 and for some reason displays seem to be messed up. Mainly things that are icons in the forum are being said verbatim such as some forums have a green light by someones name to say they are online, now its saying "This member is online" or for topics im subscribed to here at wilders it used to have a little icon by the topic, now it says "you are subscibed to this topic".

    With all this writing the forums look very messed up and disarrayed. How do i fix it.

    Thanks
     

    Attached Files:

    Last edited: Jun 15, 2005
  2. dog

    dog Guest

    Hit 'Ctrl' + 'F5' to force a refresh of the page and your browsers cache -or- just clean/empty your browsers cache and reload the page, and see if that makes a difference.

    If it does, seeing as you have a 1MB connection, change your browsers setting for caching to zero.

    Steve
     
  3. AnthonyG

    AnthonyG Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Posts:
    614
    No it doesnt help, it just reloads like that. I already have cache on zero too.
     
  4. chrisretusn

    chrisretusn Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Posts:
    1,322
    Location:
    Philippines
    I use Firefox 1.04 and have no problems with rendering vBulletin or IPB pages. Have your recently installed any new extensions or updates to extensions in the last couple of days? Some times extensions can cause problems.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.