Problem RollBackRx v9

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by pratzert, Nov 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pratzert

    pratzert Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Posts:
    409
    Hi all. I occasiuonally delete excess RollBackRx snapshots to keep them to a minimum. I lock a couple of them once I know they work without any problems and delete all of the rest of the Unlocked snaps.

    But recently, whenever I open the RB console, it loads and starts to load the list\ of snapshots and then freezes and give me a message that "Shield has stopped working".

    That's as far as I can get.

    Any ideas?

    Thanks.
     
  2. The Shadow

    The Shadow Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Posts:
    814
    Location:
    USA
    Hi pratzert,

    I had that happen when I was using RB v9 several months ago. I no longer use RB but would offer the following suggestions:

    1. It's always a good idea to do a snapshot defrag immediately after deleting snapshots.

    2. If you continue to have the Shield issue, uninstall RB, then reinstall & reactivate it.

    TS
     
  3. pratzert

    pratzert Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Posts:
    409
    GREAT ! I'll prolly go ahead and do a reinstall and hope that will solve the problem.

    I seem to have had mor problems with the last build than ever before with RB.

    Thanks for the help.
     
  4. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,047
    Location:
    The Pond - USA
    Make sure you unInstall to the CURRENT SNAPSHOT... the unINSTALL DEFAULT is to the original BASELINE, probably not what you want.
     
  5. pratzert

    pratzert Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Posts:
    409
    Thanks for the tip.

    I'll make sure it is the current snap.

    Regards.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.