Problem on WINDOWS NT 4 Server

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Niko, Dec 16, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Niko

    Niko Guest

    Hello,

    I'm trying to run NOD32 v2 on a NT4 server with all MS update installed.

    After installing NOD32, two services : RpcSs.exe en Win32sl.exe use 100 % of the CPU time.

    If I remove NOD32, all became normal.

    Is this trouble identified and solved ?

    Thanks

    Niko
     
  2. niko

    niko Guest

    My first message should not be clear. No response.

    Is there any compatilibity problem between NT4 server and NOD32 v2 ?

    Niko
     
  3. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
    Pls. try to Quit (not disable) IMON and restart the computer. It's fixed in the PCU 2.000.8 .

    jan
     
  4. anotherjack

    anotherjack Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    224
    Location:
    Louisiana
    I've been running NOD32v2 on ~20 NT4 SP6a Server boxes since it was first released, and have never had any problem with any of them. All of them run SQL 7 while they're at it. No problems at all. What version (2.000.x) are you working with? I have both 2.000.6 and 2.000.8 running.
     
  5. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
    >Pls. try to Quit (not disable) IMON and restart the computer. It's fixed in the PCU 2.000.8 .

    Forgot to mention - you stay protected with AMON.

    jan
     
Thread Status:
Not open for further replies.