Problem on Vista_Ultimate

Discussion in 'LnS English Forum' started by bigbozo, Sep 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bigbozo

    bigbozo Registered Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Posts:
    2
    Please see attach.
    When 'I go on Internet, Look'n'Stoop not detect 'Connectd' status
    and IP adress. and all Statistics is zero ??
    Detect and allowed only programs, like Nod, IE, MS Mail !

    Please help ! looknstop.jpg
     
  2. Climenole

    Climenole Look 'n' Stop Expert

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Posts:
    1,640
    Hi bigbozo :)

    In the option tab, check which network interface is used.

    Normally the automatic selection works fine but for some configuration you have to select it manually ...

    Hope this help. Lest us know.

    :)
     
  3. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Climenole is right, you should check.

    http://www.looknstop.com/En/faq_problems.htm#connected

    "Connected" is not checked on the Welcome page

    This problem occurs when the Network Interface is not properly selected in the options page.
    Stay connected to Internet and change the adapter selection in the option page. Clic the Apply button to validate and then go back to the Welcome page to see if the checkbox is now selected.

    If you have several network interfaces you may have to do again the operation until you find the good adapter. Learn more about the network interface selection."
     
  4. bigbozo

    bigbozo Registered Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Posts:
    2
    Thanks Climenole & PhantOm, but ...

    I have 2 solutions in Network Interfaces:
    -WAN Miniport (IP)
    -WAN Miniport (IPv6)

    When is WAN Miniport (IP) is ON, all statistic of packets is OK, but
    IP Address & Connected is OFF, zero, and LnS full work !

    The reverse case is when WAN Miniport (IPv6) is ON.
    In this case all statistics of packets is OFF, and IP Address & Connected is ON and not exist indication if LnS work !
    !

    Please whose is solution !?
     

    Attached Files:

  5. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi,

    There is effectively a problem somewhere, it seems the IP is not affected to the right adapter.
    Could you check the console windows, to verify if the information is not correct there too ?
    Also in the option page, the IP is displayed after the adapter name, is it not correct there too ?

    Thanks,

    Frederic
     
Thread Status:
Not open for further replies.