Problem loading some pages

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by guilijan, Nov 12, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    I have a little problem with some pages. I don't know if this is a Nod problem.
    For example:
    http://img401.imageshack.us/img401/2/ffjh7.jpg
    I cant see some pictures.
    It's not a browser problem because the some happens with IE, FF and Opera.
    Well with Nod32 2.xx and Outpost firewall 4.xxx I haven't any problem.
    I upgrade to Nod 3.xx but at the same time upgrade outpost to 6.xx.
    If I start WXP in safe mode with network haven't any problem so one of both program are the responsible for the problem.
    I'm thinking in uninstall one and look what happens, but perhaps somebody have the solution for this problem and I don't need to begin to unistall nothing
    Sorry by poor english.

    Thank you in advance
     
  2. feniks

    feniks Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Posts:
    130
    In Otpost the Ad blocking plugin may block some pictures if they meet described size.

    Some people reported similar problem in some versions of new Eset, this supposed to be fixed in v563.

    Maybe that is the problem?
     
  3. reddice

    reddice Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Posts:
    41
    Location:
    Brooklyn NY
    Since I updated to v563 I have not had the missing images. Before on certain websites I would get it.
     
  4. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    Thank you guys but I have .563 and check Outpost 6.x haven't plugins.

    I really dont know what can be.
     
  5. feniks

    feniks Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Posts:
    130
    Maybe that is as simple as that the site does delete or did not upload on their server these pictures?

    Sometimes when site is old they delete pictures and leave inly text.

    Edit.

    I just check this site in Opera and everything is fine all pictures there. So looks that is not Eset.

    http://mercadolibre.com.ar/
     
  6. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    Ok feniks
    Thank you.
    I post this message in Outpost forum and I'm waiting a new answer.
    Nod-Outpost are a good team but sometimes they fight.
    Perhaps its the time to look for ESS
    I can upgrade (pay of course) to ESS because I have a valid licence for Nod but I'm not sure if ESS work better than Nod-Outpost.
     
  7. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    Well Ive an answer in OPF forum and the problem is it.
    Then I'll make a new thread about firewall without issue with Nod
     
  8. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    I've sent a ticket to Outpost and they give me the solution
    I know this is a ESET forum but people can accuse Nod to this problem. Many people use Nod-Otpost
    Just know that it's a Outpost problem and this are the solution, at least at this moment.

    OK not all good.
    Web Control and Anti-Spyware greyed. Well guys look in Outpost forum for the solution, its not a Nod problem.
     
    Last edited: Nov 14, 2007
  9. marky9074

    marky9074 Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Posts:
    15
    Ive just loaded up V3 and have exactly the same problem. It was not doing this prior to the installation so I am pretty sure it is V3...

    Its like some sort of timeout issue on the download of images. When I right click on images and 'download' they are ok.

    I have seen it on the following sites:

    www.facebook.com
    www.scoobynet.com

    Mark
     
  10. marky9074

    marky9074 Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Posts:
    15
  11. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    Not the same problem. I can see Eset web without any problem.
    Just solved with Outpost solution but lose some function.
    May be in a few days they will give a new solution.
     
  12. marky9074

    marky9074 Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Posts:
    15
    OK, got this version and OK...when is NOD32 gonna download program updates grrrrr!!!!
     
  13. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    All those websites open ok for me in Firefox, Opera and IE.
    Using latest NOD and Comodo V2.4 firewall.
     
  14. mert90

    mert90 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    14
    Location:
    İstanbul Turkey
    Yeah i agree they did open with my Firefox, opera, IE with Comodo v2.4 as firewall.

    One thing that i can say is that you all should use OpenDNS which is faster and works great with NOD.
     
  15. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    Where do I find that option?
     
  16. guilijan

    guilijan Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    206
    It was an Outpost problem. A new version has just be done 6.0.2172.214.422.270 wich solved the problem.

    Again sorry by my "broken english"
     
  17. mert90

    mert90 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    14
    Location:
    İstanbul Turkey
    There is a link. Here https://www.opendns.com/start you'll find how to do this by just doing a few simple steps. Just follow the choices that your computer meets. That is how its easy.
     
  18. feniks

    feniks Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Posts:
    130
    Thanks for the tip mert90 I just changed the settings in router and looks that my browser is at list 1/3 faster! :)

    I checked it here:

    http://tools.pingdom.com/fpt/


    EDIT: I think even more faster now, this forum now is instanly open everything before was kind of so so.
     
    Last edited: Nov 15, 2007
Thread Status:
Not open for further replies.