Problem installing a run file!

Discussion in 'all things UNIX' started by aigle, Mar 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
  2. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    9,360
    A good opportunity to try strace ...
    Please read my tutorial and try, see how it goes.
    Mrk
     
  3. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Ok, I will try again n report back.

    Thanks
     
  4. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Hi Mrk, can you specify the tutorial pls?

    Thanks
     
  5. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Not that you'll answer but, got their repo key?
     
  6. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    They give the kee free but the key is used after install via GUI. I have it, free for personal use.
     
  7. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Not license - "repo" key?
     
  8. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Sorry, i mis-understood.

    I think I don,t need the key as it,s an installation from a downloaded package. I did it successfully in the past but this time I can,t do.
     
  9. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  10. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Yes, I found out. I needs to be run as SU. How can I do it via command line pls? I googled but no info how to install a run package via command line.
     
  11. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Last edited: Mar 21, 2010
  12. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,115
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Ok, it was my mistake as I was not adding file path in commnad line. Done now.

    Thanks for help.
     

    Attached Files:

    • b.jpg
      b.jpg
      File size:
      54.5 KB
      Views:
      60
  13. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Yep, that path argument can be tricky when starting out. Some file managers expose it for ya. Good - pleased she's settled.
     
  14. tsec

    tsec Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Posts:
    181
    What's that Bit defender AV like on Linux?

    Klam AV user here :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.