Primawega

Discussion in 'other software & services' started by Badcompany, Mar 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    755
    Location:
    RUNCORN UK.
    Hello Forum,
    Can't stop the pop-ups from Primawega scanned with SAS and Malwarebytes, But still receive 4 or 5 pop-ups daily.Any help would be appreicated.
    Badcompany.
     
  2. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,036
    from a quick search the solution is to simply run the uninstaller in add/remove programs.
     
  3. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    755
    Location:
    RUNCORN UK.

    Hi lodore,
    Don't have Primawega in add/remove prgrams.That was the first I looked.
    Badcompany
     
  4. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,036
    i thought as much but you didnt say you had tryed it.
    have you looked for the processes using autoruns and process explorer?
     
  5. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    755
    Location:
    RUNCORN UK.
    Yes, Will send a e-mail to SAS see if they can help.
    Bc.
     
  6. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    Malwarebytes would have been my first choice to remove it. It's never failed me before.

    But if that didn't work, I would also try Spybot S&D and windows defender - both are free, nothing to lose.
     
  7. tobacco

    tobacco Frequent Poster

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Posts:
    1,516
    Location:
    British Columbia
    No image to restore??

    The days of relying on the scanners was over awhile ago.
     
  8. OldMX

    OldMX Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2005
    Posts:
    170
    Damn, that comment is so harsh, but so true, I never trust a once infected system, even when 1000 applications tell me its clean, restore to a clean state is the way to go.
     
    Last edited: Mar 24, 2010
  9. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  10. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
  11. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    755
    Location:
    RUNCORN UK.
    Reinstalled FF that did the trick.Thanks for your replies.
    Badcompany
     
  12. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    Good news,glad you got it sorted.:thumb:
     
  13. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Yeah, who bothers with links anymore?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.