Prevx1 Throws out my license no.

Discussion in 'other anti-malware software' started by WilliamP, Oct 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Ok all you experts. I bought Prevx1 the other day and replaced Online Armor. Prevx throws out my license no. I can put it back in . Then I have to update it again. Has anyone had this problem?
     
  2. BlueZannetti

    BlueZannetti Administrator

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
  3. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Thank you Blue. I knew that a lot of people at Wilders use Prevx and are real helpful.
     
  4. BlueZannetti

    BlueZannetti Administrator

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    No problem. I don't recall hearing of this here or elsewhere previously. Strange. Hopefully the developers will comment from home base at some point.

    Blue
     
  5. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Blue ,I don't know if you saw my other post in CastleCops but Prevx has stopped throwing out the license no. It decided to stay I guess. This past weekend I replaced OA with Prevx1 and PG with SSM. so I have a learning curve.
     
  6. BlueZannetti

    BlueZannetti Administrator

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    I know that layering is encouraged, but I'd generally recommend Prevx1 or OA or SSM or PG, depending on the level of control and interaction desired. My personal preferences would lean to one of the first two, but all four do the job.

    Blue
     
  7. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I know it is overkill but I had PG a long time and when support seemed to go away I felt that SSM was what I wanted. Prevx1 and SSM play good together.
     
  8. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    I also combined both without problems so far. Prevx1 is easier for me to understand and gives me time to learn SSM gradually.
     
  9. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    My main concern is How To Configure SSM . Or does it need any from the default?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.