Prevx1 - Ram usage

Discussion in 'other anti-malware software' started by nixie21, Mar 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nixie21

    nixie21 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    279
    For those running the latest Prevx1, how much ram is it using? My PXagent is running at 37meg and just stays there....

    From what I have read, that sounds high.

    Any ideas?

    Thanks
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    That is not very spectacular to me :)

    Gerard
     
  3. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    According Windows Task Manager / Processes
    PXAgent.exe 836 K
    PXConsole.exe 13860 K
    But I have no idea, if this is good or bad and it changes all the time, which is very frustrating to give people exact numbers.
     
  4. nixie21

    nixie21 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    279
    Yeah, see I heard that 13860 is about right, mine is at 37800
     
  5. Bio-Hazard

    Bio-Hazard Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Posts:
    529
    Location:
    Cornwall, UK
    According to Process Expolrer:

    PXAgent.exe 1936 k
    PXConsole.exe 3428 k

    I hope that helps you.
     
  6. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,648
    Location:
    Hawaii
    For comparison, here are resource usages by some other security apps. Some are HIPS; some are IDS; some are file protectors.

    Data source is Process Explorer. Data are expressed in MegaBytes for
    Private Bytes / Working set (Ram) / Virtual

    All-seeing eye 20.8/17.5/109.9
    CyberHawk 8.7/14.4/117.4
    Sana Primary Response SafeConnect 18.9/22.3/165.2
    DynamicSecurityAgent 9.1/13.5/69.9
    Safe'N'Sec 17.2/17.8/132.6
    SystemSafetyMonitor 8.9/10.4/62.9
    DriveSentry 10.9/2.9/66.1 file protector
    SafeSystem 5.8/11.2/75.2 file protector
    Blink Neighborhood Watch 58.5/49.9/260.0
    A-squared Guard 60.6/55.5/114.2
     
  7. duke1959

    duke1959 Very Frequent Poster

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Posts:
    1,238
    PX Console.exe 1624k-7240k
    PX Agent.exe 916k-6720k

    Comodo Pro Firewall and Antivir Personal Edition running.
     
    Last edited: Mar 31, 2007
  8. nixie21

    nixie21 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    279
    So what is making my pxagent run at 38meg?
     
  9. Notok

    Notok Registered Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Posts:
    2,969
    Location:
    Portland, OR (USA)
    It's likely that you've got another program with a memory leak. What happens when you reboot? At what point does it get that high? It's hard to give any real advice without further details about the issue and your system.
     
  10. nixie21

    nixie21 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    279
    It starts and stays that high..

    I am running OA v2 w/FW, NOD32 and FD-ISR realtime with it.. thats all...
     
  11. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    what browser?
    firefox always seems to leak they call it a feature lol
    lodore
     
  12. nixie21

    nixie21 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    279
    Using firefox, but the ram usage is that high before opening.
     
Thread Status:
Not open for further replies.