Prevx CSI 3.0, or "break it if it works" :\

Discussion in 'other anti-malware software' started by Lovecraft, Apr 24, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lovecraft

    Lovecraft Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Posts:
    13
    CSI 1 & 2 worked well, so of course they had to change that with the new version 3...

    They changed the interface, removed the tray-click options (can't right-click and update it anymore, you have to open it and dig through two menus). Worst of all, it can't be shut down - the option is gone.

    It also causes my system to often restart when I try to shut down Windows, but I guess that's a system-specific bug. (Unless this, too, is some sort of "new feature" that v3 added :\)

    But the lack of shut-down option is the real deal breaker. Well, so much for CSI on my system, then, here goes "uninstall". Too bad they had to break what worked.
     
  2. philby

    philby Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Posts:
    940
    Click tray icon then click 'check for updates' (bottom right of GUI)

    Right-click tray icon, click 'stop protection', scroll to 'enable on reboot'

    philby
     
  3. greenhorn113

    greenhorn113 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Posts:
    149
    Location:
    England
    Not sure which version you have but on mine 3.0.1.62 it has all those options.

    Right click the tool bar icon left click Configure Protection and the update option is clearly visible and right clicking the tool bar icon provides the stop protection option.o_O
     
  4. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama

    Me, too!
     
  5. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Me three!!!!
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    If the options aren't showing for you, right click on the tray icon and click Stop Protection then scroll down to the bottom of the list and select "Remove Protection", then the Stop Protection button.

    The menu should then re-appear, but let me know if you see anything differently :)
     
  7. bonedriven

    bonedriven Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Posts:
    565
    Yeah,that is a lot of steps to exit from real time monitoring.
     
  8. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It is indeed a bit of a "runaround" - I'll see what we can do with adding a more logical option for this :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.