Prevx asking to reinstall

Discussion in 'Prevx Releases' started by Triple Helix, Jan 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Hi Joe,

    Today when I booted up my Laptop Prevx ask me to Reinstall for what reason I don't know why and so I let it do it but this time it installed just on C:\Prevx not in C:\Program Files\Prevx so I uninstalled and Rebooted and clean the left over file folders and reinstalled and it went back into C:\Program Files\Prevx as it should by default and so far it's OK but very strange o_O And this is not the first time and had this happen 3 or 4 months ago but only the 1 time so this is why I had mention it now!

    TH
     
    Last edited: Jan 1, 2010
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Have you changed any software configuration recently or installed any new programs? It is possible that some program could have changed the system folder location for your global application data storage folder which would cause Prevx to lose its proper installation status, but this would be a fairly rare occurrence (although I have seen this multiple times before on different user's PCs).

    Let me know! :)
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Hi Joe,

    No news apps it was working fine when I shut down for the night is was just on Boot up and the Prevx GUI opened up and asked me to reinstall I've only seen this once before so it's not a big deal as I said I just uninsatlled and cleaned the the folders from C:\Program Files and AppData and rebooted and did a freash install and all is fine and just updated to .43 and rebooted and I have no problems Typing in Firefox on the forums that I visit now!

    TIA,

    TH :thumb:
     
  4. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    This also happened to me today. At a fresh start it asked for my key for registration and did a new install....:rolleyes: :eek: :blink:
     
    Last edited: Jan 4, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.