Prevx and Limited User Account

Discussion in 'other anti-malware software' started by Threedog, Jan 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Will Prevx 2.0 run ok in a Limited User Account on XP Pro? I am thinking on getting it and want to make sure before I plunk down my money that it is going to work ok that way. I run in LUA about 90% of the time and always when surfing.
     
  2. Biscuit

    Biscuit Registered Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    Isle of Man
  3. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Thanks Biscuit! I will post there too.

    I don't really understand it either but some are swearing by it and some are swearing at it so I figure it might give me that little added layer. Besides, I couldn't be a true Wilders member unless I have 50+ security apps all on the go. :D
     
  4. Biscuit

    Biscuit Registered Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    Isle of Man
    LOL, you figured it out quickly! :D

    Next, you need the 50 security apps & post a message asking what else you should get! ;)
     
  5. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada

    And get an avatar for each one of them and switch it multiple times daily. :D

    Ghiser and Mosquito gave me some info over at Castlecops on running in LUA with it so I am going to experiment when I get my licence for it and get it installed and see how it works in LUA. If it works better in Administrator mode it would be no biggie for me to use that instead. I practice safe hex so the chance of me getting infected are remote to begin with unless I go looking for it, so with Prevx and an AV, 2 antispywares, firefox with no-script, drop my rights when I use IE, I should be pretty safe.
     
  6. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Oh...I forgot....what else should I get!!!! :D
     
  7. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Windows Vista 32bit Business | MS ISA 2004 Firewall | Nod32 v2.70.32 | Prevx2 v1.0.2 build 123 | SpywareBlaster v3.5.1 | Firefox v2.0.0.11

    At last, perfection.:rolleyes:
     
  8. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Not who could be so unstable, of course it was the HIP thing to do.;)
     
  9. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    For how longo_O?? By the way you forgot to change your Avatar from an Avira one to a Nod one. :rolleyes:
     
  10. Biscuit

    Biscuit Registered Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    Isle of Man
    Why, what else should I get! :eek: :rolleyes: :D
     
Loading...
Similar Threads
  1. max2
    Replies:
    16
    Views:
    1,095
Thread Status:
Not open for further replies.