Previous EGUI Problem In Win7

Discussion in 'Other ESET Home Products Beta' started by stimulator32, Jan 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stimulator32

    stimulator32 Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    104
    Hello,

    This problem has been in Win7, I found it in the latest final version of eset smart security 4.0.474.0.

    As illustrated in the vedio, you must to click twice to establish the options ..

    Has this problem been fixed in the beta version?

    Many thanks ..
     
  2. mulkman

    mulkman Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Posts:
    13
  3. stimulator32

    stimulator32 Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    104
    So, it's a beta problem, and the thread is in it's right place ..

    Hoping to fix the issue ..
     
  4. crummock

    crummock Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    198
    Hi,

    for what it's worth I've been using ESS on 32 and 64 bit Windows 7 and not seen the white panel problem with the Beta or GA versions.

    Rob
     
  5. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Can you tell us more about the system running the software, such as the video card brand and model, device driver version and display resolution?

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  6. onetime

    onetime Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Posts:
    9
    I've noticed that after leaving the main window open for a few minutes in the background column panes become blank and resurface after I hover above them.
    As of late when I click to view network connections, it's blank until I select to open in a new window.

    Windows 7 Hm premium 64
    ATI radeon HD3200 with catalyst. Driver.8.632.0.0 Resolution 1280x800
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    Instead of starting a new thread I thought I would ask here Can anyone tell if the buttons have been fixed in this version? I'm still using v4.0.474.0

    And Aryeh you did ask me awhile back about my Graphics and everything was fine!

    TH
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 5, 2010
  8. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    From what I can tell, the latest version of the ATI Catalyst driver is v9.12. Can you tell me if upgrading to that makes any difference?

    Regards,

    Aryeh Goretsky

     
  9. onetime

    onetime Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Posts:
    9
    Thank you for the update but it makes no difference.
    It's the same with the firewall log, it seems any adjustable columns have this issue.

    (Network connections window view) isn't populated at times and is left blank even when I click on statistics or another option in order to refresh.

    This happend with 4.0.474.0

    (EDIT) Drop down menu panes become blank also
     
Thread Status:
Not open for further replies.