PPPoE problem

Discussion in 'LnS English Forum' started by Volkov, Apr 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Volkov

    Volkov Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Posts:
    2
    I like this firewall very much, but there is some problem with my type of connection PPPoE.
    How to allow PPPoE Discovery, PPPoE Session?
    The only way I found it's enable Mac --> MyMac and that's mean:
    And one more thing - Connected Not Checked

    As you see, my interface is not Wan Miniport because then LnS don't see ARP and IGMP packets at all !!! :( and I need it
    I know that it's not correct... But how to block ARP and IGMP on "Wan mode"?


    Regards, Volkov.
     

    Attached Files:

    • 08.04.png
      08.04.png
      File size:
      3.6 KB
      Views:
      110
    • 1.png
      1.png
      File size:
      1.3 KB
      Views:
      107
    • 2.png
      2.png
      File size:
      996 bytes
      Views:
      108
    Last edited: Apr 8, 2009
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi,

    For PPPoE, you need to select the "Wan Miniport" interface.
    Yes, in that case ARP and IGMP on the main ethernet adapter won't be filtered. Usually this is not a big problem, when you are connected with PPPoE.

    Regards,

    Frederic
     
  3. Volkov

    Volkov Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Posts:
    2
    Ok. Thanks.
    But it's problem for me...

    You need to do smth with that! I hope next patch will fix it.

    Also your russian localization is awful ! o_O
    Here is good one :rolleyes: :
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.