Please Kasersky Problem

Discussion in 'other anti-virus software' started by PagjumsiA, May 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PagjumsiA

    PagjumsiA Registered Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Posts:
    5
    Hello everyone!

    I am new to this forum and I am from Albania,and excuse me I ask for written England language.


    I have a problem with Internet speeds for Kaspersky Kis/Kav and Pure.
    Every time I exit kaspersky,my internet speed is normal ok,and when kaspersky is working,internet speed is very slow,and when I do disable Web Protectin my Speed is normal.

    Please Can Halp me.
     
  2. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
  3. King Grub

    King Grub Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Posts:
    814
    Hello,

    Do you have any other security or anti virus programs installed too? Kaspersky can be quite picky and wants to be the only such program on the computer.
     
  4. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Yes it would if you or anyone else wouldn't be able to help him with his problem:D

    But he is a new member so why tell him to get out immediately;)
     
  5. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    Yes, I agree with SweX, and more so in the light of the whole pre-release testing of Immunet Protect being conducted via Wilders. Its an open party, all aboard.
     
  6. PagjumsiA

    PagjumsiA Registered Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Posts:
    5
    Jo nuk kam te instaluar ndonje anti spyware or antivirus,

    ("No I have not installed any antivirus or anti spyware,")
     
  7. CogitoTesting

    CogitoTesting Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Posts:
    901
    Location:
    Sea of Tranquility, Luna
    If that is true then very soon we will not have anything to discuss at Wilders, don't you think?

    Thanks.
     
  8. ALookingInView

    ALookingInView Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Posts:
    365
    I'm coming to understand this as a fairly widespread issue with the Kaspersky AV/IS products.
    Unfortunately I'm not aware of a fix, only the workaround you mentioned.
    One benefit to posting at the official Kaspersky forums is that you can have your GSI log analyzed by competent people who might just be able to nail down the cause of your slow surfing speeds.
    Good luck.
     
  9. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    1,786
    hey this is a place where people only communicate in English ...:D :D
    KIS KAV or PURE may slow down a little in the beginning but as soon as the soft is used to the machine it will get along well. maybe you have a slow internet or your machine is too slow
     
  10. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,713
    Location:
    Kolkata, India
    @PagjumsiA: Did you configured your Internet Zone properly? I mean trusted or untrusted?
     
  11. PagjumsiA

    PagjumsiA Registered Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Posts:
    5

    haha forgot to write English at all
     
  12. PagjumsiA

    PagjumsiA Registered Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Posts:
    5
    haha, not my PC is faster than Kaspersky server :) I use Windows 7 Ultimate 64bit My Ram 8GB,GraphicsCard Ati Radeon HD 4600 Series 1GB,Procesor AMD Dual Quore 3.15GHz,And Internet,Download 5MB and Upload 1GB,ISP Primo :) etc etc,But this problem is not only me,but for many users is kaspersky
     
  13. King Grub

    King Grub Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Posts:
    814
    Since you are using Windows 7, are you also using version 9.0.0.736 of KIS? It is the only version of KIS that is Windows 7-compatible.
     
  14. 3GUSER

    3GUSER Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Posts:
    812

    You should use the very latest build which you can download from www.kaspersky.com -> Download -> Product updates section.

    Make sure Windows Defender , which is built into Windows 7 is not enabled.

    If you still have problems , if you can't find a sollution and insist on using Kaspersky , you should know and the Web AV protection (web scanner) is not that important . You may reinstall the Kaspersky product , do a custom installation and not install the WEB AV component .

    You'll still be protected.
     
  15. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Greetings from Montenegro.
    Go to Settings>Web Antivirus>Settings>Limit fragment buffering time 60
    Change value from 60 to 1.

    Enjoy and respect
    :argh:
     
  16. PagjumsiA

    PagjumsiA Registered Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Posts:
    5
    and tried, but the problem still continues
     
  17. DonKid

    DonKid Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    566
    Location:
    S?o Paulo, Brazil
    You can post your question in Kaspersky forum, with a GSI log.
     
  18. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    No ones told him that. It only makes sense really to use the vendors forum, although he may get help from the many Kaspersky users here. I imagine Don Pelotas is still active on the Kaspersky forum and was a big help to Kaspersky users here as well.
     
  19. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Then I suggest you check post number 2 in this thread:rolleyes:

    Now though, since no one has been able to help him here at Wilders unfortunately, the KL forums might be a better place after all. But I didn't like that someone suggested the KL forums right away to a new member that's all;)
     
    Last edited: May 20, 2010
  20. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Checked it. OP was told to check vendors forum, a logical first step. The phrasing could have been different, but I'm sure no harm was intended.
     
  21. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Yes it makes sense to ask for support at the vendors forum of course!
    But my point was that he didn't become a Wilders member to be aksed to leave right away;)

    Anyway let's stop this discussion and start helping the OP with the problem instead, if someone is able to of course:)
     
  22. tipo

    tipo Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Posts:
    408
    Location:
    romania
    did wilders become an eset private party? every thread opened must contain eset problems? maybe there are some competent members here to help him solve his problem
     
  23. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    817
    Well seeing as ESET's forum is here, it makes sense threads in ESET's forum usually contain ESET problems.
    Evidently, he has not solved the problem here and the user you quoted is trying to help by directing the user to more specific help, perhaps where there are a greater number of experienced helpers rather than people talking about where to post, which is really not helping solve the issue.
     
  24. mike21

    mike21 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Posts:
    416
    PagjumsiA Kaspersky Internet Security is so complete protection, that you can easy disable real time "Web-Protection" or "Web-Shield" without compromise security. This should fix your problem.

    You do not need it in all other AVs as well, in my opinion.
     
  25. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    thats the one reason why i do not use i anymore. other than that it was very good
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.